Tuinieren & Klussen

watering-can-3630281_1920

 Word Onderdeel van Sous le Pommier’s Seizoensklaar Team!

Ben je handig en heb je plezier in tuinieren of klussen? Dan nodigen we je uit om samen met ons Sous le Pommier klaar te maken voor het seizoen!

We zoeken naar enthousiaste mensen die graag in het buitenland, te midden van de natuur, willen helpen met verschillende taken. Denk hierbij aan het opknappen van de tuin, het zagen en kloven van kachelhout, kleine verfklusjes, en het helpen opruimen in en rondom het huis.

Als beloning bieden we je gratis verblijf in onze gastenkamers, inclusief drie maaltijden per dag. Je zult ongeveer vier uur per dag werken met voldoende tijd om te genieten van de natuur, te wandelen, te fietsen of gewoon lekker te ontspannen met een goed boek.

Dus als je tijd hebt en geniet van tuinieren en/of klussen, ben je van harte welkom voor een weekend of zelfs een volle vakantieweek. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te profiteren van je hulpvaardige handen. Mocht een kort weekend (donderdag tot en met zondag) beter in je planning passen, dan kunnen we daarover ook overleggen.

Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Tot ziens in Frankrijk!

Ons aanbod

Koken met zintuigen en de elementen.
Augustus 2023.

Voor iedereen die uitgedaagd wil worden om op  houtvuur heerlijke recepten te leren  koken.

rose-hip-6655065_1920

Puur Natuur: verven met planten.
September 2023.

Een midweek  waarin je leert met plantaardige verfstoffen textiel te kleuren.

Activiteit op maat.
Minimaal 2 personen.

Logeer je in de Franse Ardennen en zoek je  een leuke activiteit voor een groepje. Wij hebben een gevarieerd aanbod om uit te kiezen.