Kersenweekend

De kersen zijn er om  geplukt te worden!!

In het kersenweekend staat het plukken van de kersen centraal. We gaan hiermee allerlei heerlijkheden maken. Dit kan variëren van jams. chutneys, drankjes, taarten tot allerlei bijgerechten. De keuze is aan u. Laat u tijdens dit weekend inspireren door alles wat u tegenkomt. In deze vakantie staat het onderzoeken en ontdekken centraal.  We maken we zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden, streekgebonden en biologische producten.

Datum: donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni 2017.

Dagprogramma:

Aankomst donderdag vanaf: 16.00 uur en welkomstdiner.Kersen
2 x een ochtendprogramma van ong. 1,5 a 2 uur.
2 x avondmaaltijd bereiden.
Vertrek zondag na het ontbijt.

We gaan dan de boom in om zoveel mogelijk kersen te plukken. Op een speelse manier gaan we onderzoeken wat we deze dag gaan doen. Als we weten wat we gaan doen, nemen we de recepten door en beginnen met de voorbereidingen voor het avonddiner. Rond acht uur gaan we aan tafel om te genieten van het heerlijke eten. Omdat deze kookvakantie een avontuur is, staat niet alles van te voren vast. Het Kersenweekend  is geschikt voor alle niveaus.

De Franse Ardennen:

Op zo’n ± 350 km en slechts 4 uur rijden van Utrecht, vlakbij Signy L’abbaye en Rethel, staat de fermette. Het huis staat verscholen op een heuveltje in een dorpje met slechts 60 huizen in de Franse Ardennen.

Zittend onder de oude appelboom heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels van de Franse Ardennen. Deze streek kenmerkt zich door een glooiend heuvellandschap afgewisseld met bossen waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen zonder iemand tegen te komen.

Franse Ardennen

Het verblijf:

We bieden dit Kersenweekend geheel verzorgd aan, met ontbijt, lunch en diner en drie overnachtingen aan. Het gehele verblijf is dus inbegrepen. Op deze manier wordt het  een onbezorgde kook vakantie en kunt u het Franse joie de vivre zelf ervaren.

Onze fermette is een eenvoudige opgeknapte boerenwoning. De woning staat in een landelijke omgeving. Seraincourt is een dorp met 200 inwoners. U verblijft in kamers met gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Er zijn twee tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers. 

Deelnemers en prijs:

4 daags Arrangement – volpension +  Inclusief koffie/ thee en drankjes bij het eten.
De vakantiecursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maximum van 6 deelnemers.
Niet-kokende vriend(in) en partner welkom.
All-in: €330,-pp.
Vertrek zondag na het ontbijt.

Reacties zijn gesloten.