Alles over een Smaakavontuur

Een Smaakavontuur is kookvakantie-ontdekkingsreis naar geuren, kleuren, smaken, experimenteren, beleven, genieten en koken.

Bij een Smaakavontuur is de tuin en al wat daarin groeit en bloeit het uitgangspunt. Aangezien de natuur grillig is en temperatuur zich niet laat voorspellen, is het altijd spannend of tomaten, courgette of aardbeien rijp zullen zijn. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden, streekgebonden en biologische producten.

Iedere dag bekijken we waarmee gekookt kan worden zodat er ‘s avonds allerlei heerlijkheden op tafel komen te staan. Het koken gebeurt in de buitenkeuken of lekker dicht bij de kruiden. Net waar we zin hebben. Het vertrekpunt van deze hele kookvakantie is jouw nieuwsgierigheid. Dit maakt deze  kookvakanties tot een avontuur. In een Smaakavontuur worden verschillende activiteiten gecombineerd met koken. We beginnen elke dag met een activiteit die de zintuigen op scherp zet. Dit kan een proeverij, marktbezoek, kruidenwandeling of een experiment zijn. Deze activiteit wordt dan het vertrekpunt van wat we die dag gaan doen. De structuur van de week is los. Er is voldoende ruimte om de omgeving te verkennen of om te luieren.

Reacties zijn gesloten.